Thursday, October 9, 2008

Letem světem

Koncem září proběhly 2 akce, které hodně promluvily do historie, anebo přinejmenším do průběhu našeho pobytu v Kansasu. Byly natolik intenzivní, že se o nich pisatelé ani nestihli zmínit. Naštěstí důkazy v podobě fotek na Facebooku existují a tady je i pár slov...

První akce byla maskována heslem 3rd International Food Conference. Jednalo se o super odpolední barbecue se spoustou vtipných her. Odehrávala se u jezera Tuttle Creek, na kopci s výhledem na toto jezero.

Druhou, neméně důležitou akcičkou, byla Czech Party. Hrála se česká muzika, vařilo a následně jedlo české jídlo, připíjelo se „na zdraví“... akce byla výborně rozjetá a všichni si jí moc užívali až do okamžiku kdy nás navštívila správa Jardine komplexu, kde se naše story odehrávala. Jinými slovy, party byla předčasně ukončena a moje tvrzení, že tato party bude „legendary“, se více než naplnilo.

2 comments:

Unknown said...

Kam priste? Usporadame anketu, nejlip v kavarne a posleme navrhy.. Skoda, ze mas jenom fotak, smele bys moh konkurovat CT a jejimu poradu Kamera na cestach :-)

Jan Kropik said...

to vis, vynasnazim se:-) V pulce vyletu mi dosla baterka ve fotaku, takze cast snimku je focena telefonem...